2 september

Familj, Husbygge

God kväll fina ♡

Idag har vi firat Mikaels mamma, min svärmor här hemma... hon har gått och blivit pensionär ♡ utav oss fick hon en 10-års dagbok som hon kan skriva en liten anteckning om varje dag och på samma sida ser man samma dag fast för de andra åren och kan då minnas tillbaka ♡ som Facebooks timehop fast mer analogt.

Jag skulle själv gärna ha en sådan dagbok men jag är mer för att minnas i bilder och det blir ju lite svårare att göra "analogt". Instagram är dock väldigt roligt att kunna gå tillbaka i flödet och kika på alla "gamla" bilder.

Jaja, som sagt vi har idag bjudit på middag som bestod av kalops med potatis och snabb cheesecake till efterrätt. Cheesecaken tänkte jag dela med mig av receptet i ett annat inlägg, den är så ruskigt god!

Förutom detta har vi denna helgen städat, målat, målat, städat och målat... ja just det vi var på Ikea och köpte fler garderober som är ihopskruvade samt vår vi en sväng till Bauhaus och Jula igår. Man hinner med mycket om dagarna när barnen tvingar upp oss kl 06 på morgonen 😴 Nu är jag i alla fall helt slut och ska se till att försöka få några timmars sömn innan morgondagens jobb. 

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229