Första LIA-dagen ☆

Idag var första dagen på sista LIA-perioden. 8 veckor ska jag vara på Frölunda specialistsjukhus med början på medicinmottagningen. Jag tycker det är så jobbigt att vara ny på ett ställe. Så mycket intryck, nya rutiner som ska läras och alla dessa människor man ska komma ihåg namnet på 🙈

Alva bestämde sig för att vara vaken hela natten till idag så jag är galet trött. Huvudet spränger, nacken värker och jag är allmänt grinig. Tog en kort promenad med Nellie och den friska luften hjälpte en aning. Mikael var hemma med Alva idag men hoppas hon sover gott inatt så hon kan åka till förskolan imorgon.

Måste visa den goda förrätt Mikael gjorde igår. Toast skagen! 

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Glad påsk 🐤 🐥

Familj

Den här påsken har varit så lugn. Vi brukar alltid fira påsk med min familj men med en mamma, pappa och storebror bosatta i Spanien nu så går tyvärr inte det.

Mamma och pappa börjar sin resa hem på tisdag och väntas komma till oss nästa måndag... vi längtar!

Gårdagen spenderades mestadels utomhus. Grannen tände en påskbrasa (som förövrigt brinner än idag) vi grillade korv, jag gick en långpromenad med Nellie och tjejerna lekte mycket ute. Alva lyckades ramla precis bredvid brasan och skrämde livet ur mig, men det gick som tur va bra!

På eftermiddagen kom en gammal vän till Mikael och hans son på besök. Mycket mat och godis intogs innan barnen var så trötta att de nästan somnade i soffan. Alva kom kl. 20 och berättade tydligt att hon ville sova. Fick knappt byta till pyjamas och borsta tänderna. Hon somnade på stört när hon lade sig i sängen 😴 Man blir trött av att vara ute hela dagen.

Även denna dag har spenderats ute. Har även hunnit rensa ut det andra rummet på övervåningen men behöver Mikaels hjälp att bära tunga möbler innan gästsängen kan bäras in. Men det ska vara färdigt innan mamma och pappa kommer hem i alla fall. De måste ju ha nånstans att sova.

🐣🐤🐥Glad påsk 🐥🐤🐣

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer