Midsommar 🌸

Familj, Alva, Freja

Midsommar firas traditionsenligt i sommarstugan. Trots att det bara är 15 min hemifrån så är det avkoppling på hög nivå. Flickorna har lekt hela dagen lång med sina sysslingar/tremänningar och vi har badat, gått promenader, ätit god mat och umgåtts hela dagen lång.
En tur till Norvalla ip för midsommarfirande med fiskdamm, lotteri och dans runt stången hann vi även med.

Nu sover två utmattade små tjejer och snart gör även jag dem sällskap. 

Mikael blev inringd av hemvärnet för eftersök på en man som försvunnit, så han har jobbat hela dagen lång. 💎

Glad midsommar 🌸

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Första dagen 💉🖇🗂✏

Idag bockade jag av första dagen på nya jobbet. Så härligt att äntligen få jobba och tjäna lite pengar 😉 Efter två år med studiemedel och ett år innan dess med föräldrapeng så välkomnar jag en hel månadslön med öppna armar. Min riktiga anställning börjar inte förrens om en vecka men idag och imorgon jobbar jag extra på gynmottagningen. Mycket nytt att lära, men så roligt!

Imorse fick jag ett "lycka till på nya jobbet" paket av Freja. Ett fint armband med bara de vackraste, glittrande pärlorna. ❤

Mikael mötte mig i dörren när jag kom hem med de finaste rosorna ❤ Tack!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Skolgårdshäng 🌳

Familj

Som jag nämnt tidigare så är en nackdel med att bo på landet att det inte finns några lekplatser i närheten. Ibland saknar jag verkligen att bara gå en promenad till lekplatsen. Idag kom vi på att skolgården går ju faktiskt att besöka på helgerna... så turen gick (med bil) de 4 km till skolan för lek och bus i en timme.

Skolan ligger nära Gällinge kyrka så vi tog även en promenad dit. Det är så fint där och finns så många fina gamla gravstenar kvar. Kyrkan ligger väldigt fint till, precis bredvid Byasjön.

En härlig helg har vi haft och imorgon jobbar jag extra som medicinsk sekreterare innan min riktiga anställning tar vid den 27/6. Nu väntar två dagar på gynmottagningen, avslutningslunch med efterföljande Lisebergsbesök och middag på onsdag och sedan några dagars ledighet med midsommarfirande innan en fast heltidsanställning börjar på Röntgenavdelningen på Frölunda Specialistsjukhus ✌

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer