Förberedelser inför födelsedag

Alva, Tips/DIY

Nästa lördag den 8/10 fyller Alva 3 år!!

Stora tjejen nu som läääängtar till sin födelsedag då hon ska ha kalas med ballonger, kalashattar, jordgubbstårta, godis och självklart PAKET... ja planerna är stora!

Men vad köper man till en 3-åring som har såå mycket leksaker?

Eftersom Freja och Alva fortfarande delar rum så delar de självklart även på alla leksaker. Så de leksaker Freja har fått och köpt under sina 5 år + de leksaker som Alva själv har ryms alla i ett rum på cirka 15 kvm. Så vad ska man hitta på att ge i paketen till födelsedagsbarnet?
Igår damp H&Ms nya katalog ner i brevlådan och där i hade dom satsat en del på maskeradkläder inför halloween och äntligen hittade jag nått som Alva kommer älska!

En superhjälteklänning med cape...

och lite annat smått och gott. Enhörningsdräkten är till Freja och den tänkte jag försöka spara till julafton. Varsin mössa och tubhalsduk beställde jag och några hårspännen till Alva.

Klicka på bilderna om ni vill komma direkt till produkten.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Den första magiska...

Gravid med lillasyster

...lilla buffen från bebisen kände jag äntligen imorse. ❤

Å den känslan som jag väntat på i flera veckor kom helt oväntat precis efter klockan ringt för uppstigning vid 05,25.

Jag brukar ofta ligga med en hand på magen och känna efter om den lill* rör sig eller inte. Varje morgon och kväll tar jag mig en tid till bebisen, funderar på vem du är, hur du kommer se ut, kommer du likna någon av tjejerna till både utseende och sätt? Så många tankar och funderingar snurrar runt i huvudet.

Om 20 veckor får vi träffa dig på riktigt, som vi längtar! Men redan på fredag får vi se dig på datorskärmen hos doktorn då det är dags för RUL (rutinultraljud).

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Nellie 🐶

Alaskan husky

Ända sedan graviditetens början har jag haft så lite kraft över till Nellie. Sommarens och höstens promenader är inte svåra att räkna ihop. Mikael har fått dra det större lasset med Nellies motion och har varit flitig med att springa med henne. Trots de kortare och betydligt saktare sträckor vi går så känns hon mer till freds nu än tidigare, mer lugn och inte lika stressad hela tiden eller kanske rättare sagt att inte behöva komma fram lika snabbt som tidigare.

Lilla damen har nu bott hos oss i 2 år och hon har blivit en given familjemedlem som gärna kryper upp i soffan och gosar, blir superglad när man kommer hem, flippar ut i tokrace på ängen och nallar tjejernas mat/fika/godis som lämnas obevakat.  

Idag gick vi en runda tillsammans, det är som hon känner av att jag varken kan gå lika långt eller fort längre. Härligt att hon nu efter cirka 2 år inte behöver dra lika mycket när vi går, inte ha så bråttom fram längre utan faktiskt kunna haka på i samma takt som en själv går i. Vi har kämpat mycket med dragandet i kopplet och att hela tiden komma fortare framåt. Vissa perioder har det bara varit jobbigt att gå promenader för hon drog och drog och drog. Men nu är det bättre, vi har hittat en sele som sitter bra och även om hon fortfarande drar lite så är det inget i jämförelse med tidigare. Hon har det väl i blodet, slädhund som hon är. 

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer