Tyst på bloggen av en anledning...

Hej fina ni!

Det har varit lite extra tyst här inne nu under en period.
Det är helt på grund av flytten och husförsäljningen. Nu är huset snart tömt, en del saker kvar som ska packas och köras till Örebro, men det är nästan bara lådor då alla möbler antingen är bortskänkta eller redan utflyttade. Nu är det sista helgen innan köpet går igenom på onsdag och vårt fina hus får nya ägare. Det har tagit mycket energi med flytten och komma i ordning i vårt tillfälliga boende. Men nu är vi på plats och alla de viktigaste sakerna har vi fått plats med. Riktigt mysigt har vi det i våra två sovrum, compact living när det är som bäst.

Denna helgen ska jag även vara med och hjälpa till på en barnmarknad i Åsa. Det är mycket roddande innan en så stor marknad. Varje säljare får ett eget säljnummer som kläderna/leksakerna märks upp med, ikväll lämnas allt in, det ska packas upp på rätt ställen och imorgon mellan 9 - 14 är marknaden öppen. Ikväll blir det mycket fix för att få plats med alla saker, imorgon är det kassatjänst som gäller. Fördelen vi får som hjälper till är möjligheten att handla innan alla andra. En väldans bra fördel när alla tre tjejerna här hemma har växt ur sina storlekar och nu behöver nya kläder, det ruinerar en plånbok lätt om allt ska köpas nytt. Det här är ett otroligt bra sätt att få mycket kläder/leksaker utan att bli helt pank på köpet.

Får visa er senare vad som fyndades denna gången... Klicka HÄR för att se några av köpen från höstens marknad.

Hoppas ni får en härlig fredag! Kram

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Påskpyssel 🐇🐥🐤

Tips/DIY

Påskpyssel

Efter förskolan idag så började vi pyssla lite påskpärlplattor. Jag såg ett inlägg hos @Storstadsmamman för ett tag sedan där hon gjorde pärlplattor med påsktema. Det såg ut att vara ett perfekt pyssel för oss att göra en dag som denna, när vädret inte är det bästa och man inte känner för att vara ute.

Mönster och inspiration till pärlplattorna sökte jag efter på pinterest, ritade av mönstret på rutat papper där en ruta är en pärla, logiskt nog.

Jag och Freja pärlade kaniner och påskägg medan Alva pärlade ett egenpåhittat mönster med stora pärlor.

Detta kommer vi absolut göra igen.... Roligt för både barn och vuxna.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Tisdag

Tips/DIY

Första morgonen helt själv med alla tre tjejerna (och hunden Nellie) i stugan är avklarad. Vi lyckades klä oss, få i oss grötfrukost, mata Tyra, kissa Nellie och komma i väg till förskolan i god tid... En klapp på axeln att jag lyckades lämna båda tjejerna i tid 😉

Jag och Tyra tog en sväng förbi huset innan vi återigen åkte ner till stugan. Här är så lugnt och tyst... bara jag, Tyra och Nellie hemma. Vi bor ju tillsammans med min mamma och pappa här i sommarstugan, men pappa håller ofta till i deras hus i Örebro eller i Värmland, medan mamma ofta är här på västkusten. Speciellt nu när hon börjat jobba lite extra här i Konsumbutiken. Idag är hennes första dag på jobbet och hon åkte innan vi ens vaknat i morse.

Så nu är vi helt ensamma i huset. Elden sprakar i kaminen och ljudboken jag lyssnar på ljuder från mobilen... Tyra ligger bredvid mig i babynestet och halvsover lite grann. Vi ska klä oss lite varmare och ta en promenad med Nellie innan det är dags att återigen sätta oss i bilen och hämta hem Freja och Alva. Idag ska vi pyssla påskpärlplattor tillsammans när de kommer hem. Vi får se hur det går 😘 Inspiration har jag hittat på pinterest... Resultatet får vi se sedan!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer