Rätt val av hus?

Husbygge

Var det värt att åka typ 50 mil för att kolla på ett hus?!

Svaret är... JA, absolut!

Vilket otroligt fint hus vi valt att bygga. 😄 Jag är helt kär! 💕
Själva huset kändes mindre och inte lika maffigt som jag trott det skulle göra, men inuti var huset välplanerat, sovrummen kändes rymliga med bra ytor. Vardagsrum, kök och badrum var bra i storlek, varken för stora eller små... 😂 så svårt att förklara känslan som infann sig.

LB-hus har som standard en takhöjd på 2,50 istället för det normala 2,40. Man kan tycka att dessa 10 cm inte spelar så stor roll, men OJ så fel man kan ha! De gör verkligen mycket. I vardagsrummet har vi gjort tillval att ha öppet till nock... det hade de tyvärr inte i detta hus så hur det ser ut vet vi inte än, men jag tror det kommer tillföra "det lilla extra" till huset.

Älskar de grå/bruna fönsterbänkarna i kalksten som är standard i ett LB-hus. Så snygga!

Några extra tillval har vi idag bestämt att vi ska ha i vårt hus... till exempel helt släta innertak och vitlaserad ekparkett. Så denna resa kostade oss cirka 60 000 kr extra 😂

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

☆Roadtrip☆

Husbygge

Egentid med mannen medan vi tuffar 3 timmar enkel väg till en husvisning utanför Växjö. 🌸

Jag är så spänd och nervös inför denna visning. Tänk om vi inte alls gillar huset 😣 Hjälp!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Husvisning i Växjö väntar...

Husbygge

Tidigt imorgon åker jag och Mikael en 3 timmars bilresa för att kolla på ett hus utanför Växjö... och nää vi ska inte flytta till Växjö!

Det är husvisning på den husmodellen, Optimal 161 från LB-hus, som vi ska bygga. Denna husmodell har bara funnits i LB-hus katalog i ca 1 år så det finns inte många färdiga hus uppbyggda än. Med det sagt så har vi ju aldrig varit inne i den här husmodellen utan bara sett huset och planritningen på papper. Men imorgon ska vi äntligen få gå runt i ett exakt likadant hus som vi själva kommer bo i om förhoppningsvis 1 år 🌷

Spännande dag väntar imorgon... och mycket tid i bilen 😉

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer