Butiksevent 🍃

Bloggevent

Igår var jag bjuden på ett butiksevent hos Rituals i Nordstan. Det var eventföretaget Luxuoriusvip med Caroline och Emma som anordnade denna fina kväll tillsammans med personalen på Rituals.

Kvällen ägnades åt att få veta mer om märket Rituals och få testa och utforska alla deras underbara produkter och kläder.

Rituals har en tanke bakom varje produkt i deras sortiment och nästan alla produkter är helt vegansk och innehåller bara de bästa ingredienserna. De har nu förutom hudvård, smink, parfymer, doftljus med mera även börjat sälja träningskläder, mest yogainriktade kläder med vackra mönster.

Deras Ritualer är väl genomtänkta och alla har en historia bakom sig... Jag köpte med mig produkter från den japanska Sakura- serien. Där symboliserar körsbärsblomman Kärlek och Lycka och den årliga ritualen med fallande blomsterblad ses även som spirandet av nytt liv. ♡ Jag köpte med en duscholja, kroppspeeling, duschkräm och en vårdande kroppskräm. Med hem fick jag också en goodiebag med små prover av flera av deras ansiktskrämer som jag testade redan idag och de kändes otroligt sköna, de ska jag definitivt inhandla i större förpackning senare. Rituals är ett märke man blir besatt av det kände jag på en gång när jag gick in i butiken.

Personalen i butiken på Nordstan var otroligt kunnig och berättade gärna om alla de olika ritualerna och demonstrerade även produkterna.

Ett otroligt välanordnat event ♡

#event #bloggevent #luxuoriusvip

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Energibars

Mat - Mellanmål

I kväll fick jag lite extra energi och passade då på att baka egna bars. Perfekta att ha som mellanmål, när energin tryter eller när man är lite gottissugen. Nyttiga bärs fulla med massor av frön, nötter och torkad frukt.

Dagens sats bestod av:
☆ 1 dl Solroskärnor - grovmalda
☆ 1 dl Pumpakärnor - grovmalda
☆ 2dl Havregryn
☆ ca 1 dl Cashewnötter - grovhackade
☆ En näve torkade aprikoser - grovhackade
☆ En näve russin
☆ 2,5 msk honung
☆ 2 st ägg

Blanda samman allt och tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
☆ Grädda i 175 grader ca 15 min.

☆ När kakan svalnat kommer jag bre på ett lager jordnötssmör och hälla över 100 g smält choklad (70%). Det blir toppen över i:et!

När allt stelnat är det bara att dela i portionsbitar och förvara i kylen invirrade i folie eller papper.

Hoppas ni testar! Dr blir v3rkligen supergod och nyttiga 👌

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Veckoplaner ♡

Samarbete, Tips/DIY

Inlägget är i samarbete med Bakboxen

Nu är det dags att börja strukturera upp veckorna en aning. Freja går nu i skolan varje vardag medan Alva bara är på förskolan 3 dagar/vecka. På måndagar och fredagar är Alva hemma med mig och Tyra (och Mikael så länge jag är sjukskriven) och de dagarna vill jag hitta på nått lite extra med henne.

I skolan bakar de varje fredag tillsammans med barnen, bjuder de andra klasserna på fika och har fredagsmys. Jag kände att det skulle vara en mysig fredagstradition att ha även hemma + att Alva älskar allt som har med bakning och matlagning att göra.

I samarbete med Bakboxen Jr har vi fått äran att testa deras augustibox och den passar utmärkt till fredagsbaket ♡

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer