Glad påsk🐇

Familj, Husbygge

Hej fina ♡

Påskafton startades med att Freja hittade ett brev från påskharen, i det blev de uppmanade att klä på sig och gå ut i trädgården för att hitta påskäggsgömman. En lyckad äggjakt med varsitt lagom stort påskägg till alla tre barnen... Lite giftigt, godis till de stora och klämmis till Tyra samt lite småleksaker. Alla tre var så nöjda med äggen. Tyra smaskade glatt i sig sitt och lekte med sin nya prasselleksak ♡

Efter frukost som bjöd på nybakta scones åkte jag och Alva till affären för att handla lite picknickfika. Fint att bara åka iväg med en av tjejerna och det behöver inte vara nått fancy utan en tur till affären räcker gott.

Med picknickkorgen packad åkte vi till nya huset, drack kaffe, åt bullar och bara njöt av solen, fågelkvittret, utsikten och känslan... känslan att det snart är där vi bor! Himla skönt var det och vi gjorde upp många planer vad som ska ske med tomten, hur altanen ska se ut, var poolen ska vara, med mera!

Resten av eftermiddagen har gått till att kolla film, städa, sitta ute i solen och njuta samt fixa lite med påskbrasan som ska tändas på ikväll. Freja hjälper gärna till!

Glad påsk önskar vi er alla ♡ Hoppas ni får en fin påskhelg!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Längsta dagen på året 🐰

Familj, Mat - Efterrätt, Mat - Mellanmål

Ja det var det ju förr i alla fall... Nu är väl de flesta glada över långfredagen, kort vecka med en ledig dag, skönt!

Själv känner jag nog att denna fredag har levt upp till sitt namn, fast på ett bra sätt! Vi har haft en lång och fin fredag och vi har hunnit med massor ♡

Dagen startade med en lite sovmorgon till 7.30 efter det lite städ och fix inför pannkaksbrunch kl. 10. Fina @SoKuFo med familj kom hit, laddade på med lite energi innan vi åkte vidare till Stättared 4H-gård. Påskpromenad med tipsrunda för både vuxna och barn med påskkärringar som bjöd på köttbullspett och godis.
Våra 6 barn var helgalna idag, ja de två minsta var lugna i sina vägnar, men de andra 4... herre jösses!  De lekte nog med varendaste pinne i hela skogen. 😅 som att de aldrig sett pinnar förr!

Efteråt tänkte vi köpa korv men det var så galet mycket folk och så långa köer så vi bjöd hem oss till Sofia med familj istället 😉 Supermysig eftermiddag med middag, lek och massor av godisätning...

När klockan närmade sig 16 var det dags för Mikael och barnen att åka hemåt medan jag tog kurs mot Kungsbacka och jobbet... strax efter 21 var jag hemma igen efter några timmar bakom datorn.
Imorgon väntar påskäggsjakt för barnen här hemma i trädgården ♡ och kanske en tur till påskbrasan i Frillesås.

Har ni några planer?

Coolaste ungarna i skogen 😍

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

God morgon Påsken 🐣

Familj

Det är nått alldeles speciellt att vakna upp dessa lediga dagar. Ingen stress, inga direkta måsten, ingen som måste rusa iväg till jobbet och inga barn att lämna på skolan. De är sköna och välbehövliga, dessa lediga dagar. ♡

Under påsken stannar vi kvar hemma... första gången någonsin som vi (jag) inte firar tillsammans med min familj. Lite konstigt, men det blir nog bra detta med... Idag ska vi åka till Stättareds 4H-gård och gå påskpromenad med @SoKuFo och alla barnen, innan dess ska det ätas lite pannkakor här. Vädret ser ut att bli finfint men kallt. Solen lyser och bara det ger en massa extra energi.

Ikväll blir det några timmars jobb för min del så jag ska ta tillvara på dagen lite extra idag ♡

Önskar er en fin långfredag 🐣🐥🐣

Bild: Pinterest

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer