God kväll ♡

Hoppas ni har haft en bra dag ♡ Här har solen gassat och det har varit tryckande värme. Barnen har varit trötta och lite slöa och själv känner jag inte att energin varit på topp.

Trots detta hade vi planerat ett besök på Liseberg och vilken perfekt dag att åka dit, trots värmen som var olidlig på vissa ställen, men det var inga köer till karusellerna och tjejerna har åkt så många olika attraktioner.

Vi åkte med mamma/mormor ner till sommarstugan efter Liseberg då Mikael skulle jobba sent... Efter middagen tog vi oss en tur till stranden, Freja ville inte följa med och stannade själv hemma, men Alva och Tyra hade så roligt. plaskade i vattnet, grävde i sanden och stökade runt.

Nu är vi hemma igen och alla har somnat förutom jag... gick en tur med Nellie när barnen somnat och det var väldigt skönt att komma ut en stund, röra på kroppen och vara lite själv. Vi är konstant tillsammans, jag och barnen, och det är inte ofta jag får vara helt själv, det är alltid någon som ska följa med, vilket jag älskar såklart, men ibland behöver jag vara helt själv och bara vara! en stund där ingen pockar på min uppmärksamhet... 

God natt ♡

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Jordgubbstips 🍓

Tips/DIY, Mat - Efterrätt

Vad man kan hitta på med jordgubbar, förutom att äta dem som de är, är oändliga.

För ett tag sedan var vi på självplock och fick med oss närmare 9 kg gubbar hem. De har bland annat blivit...

Jordgubbssaft 🍓

Jordgubbssylt med smak av vanilj och citron 🍓🍋

Jordgubbsknäckpaj 🍓

Jordgubbstårta 🍓 fylld med glasscreme, marsancreme blandad med vispad grädde, jordgubbssylt och vispgrädde 🍰
Den blev så god!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Ny favorit 🌸

Tips/DIY, Husbygge, Tyra

Hej fina ♡

Häromdagen kom våra fina grannar, som också byggt nytt på tomten bredvid vår, ner till oss med en så fin inflyttningspresent.

De prickade in min stil exakt med den fina diskmedelspumpen och stället från Cultdesign ♡ Deras orientserie är så fin och den ljusrosa färgen är den perfekta rosa nyansen.

Jag vann för ett tag sedan de två vaserna på Instagram i samma serie och de passar nu så bra i köksfönstret. Köket har nu fått sin accentfärg, ljusrosa, och det är så snyggt ihop med allt det vita och gråa.
Vi har även den stora rosa soptunnan ståendes bredvid köksön, den jag fyndade hos FB interiör i Kungsbacka för ett tag sedan.

#morepinktothepeople #pinklife #pinklove

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer