Fredag ♡

Familj, Tyra

Hej på er ♡

Nu var det fredag igen och denna vecka har både swishat förbi och varit lite långseg... startade i alla fall veckan med två vabbdagar. Tyra vaknade natten till måndag, var jätteledsen och somnade inte om fören klockan var närmare 04... så måndag blev vi hemma, försökte vila och kurera oss. Tisdag blev även det en hemma dag då Tyra fortfarande sov dåligt och hade troligtvis ont i magen. Onsdag som egentligen är vår lediga dag byttes istället ut mot jobb i några timmar, försöka ta igen lite av den tid som jag vabbat.

Torsdag och fredag har jag kämpat på med två jobb... Som medicinsk sekreterare fram till ca 15 och sedan jobb på bageriet till 18.30 - 19. Så nu är jag helt slut i både kropp och knopp.
Skönt med helg!

Helgen blir dock rätt fullspäckad men det ska nog hinnas med lite vila och återhämtning också ♡

Lycka är när man hittar massor av kastanjer och kan leka med denna vattenpölarna... nått som roar denna lilla dam mycket ♡ Tyra älskar verkligen vatten, hoppa i, leka i, kasta saker i 💦

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Små förändringar - stor skillnad

Husbygge, Husinspo, Inredningsinspo
I helgen satsade vi på en hel del innefix. Regnet öste ner utanför så husmålningen fick vänta lite. Inne blev det dock mer gjort. Knoppar på våra garderober i sovrummet kom på plats och då passade vi på att byta knoppar även på nattduksborden och vilken skillnad det blev.


Vi gillar trenden med mässing, det ger ett så varmt och stilfullt intryck. Fördelen med trender är att det finns så mycket att välja mellan, både budget och lyx.

Tycker nattduksborden fick sig ett rejält lyft med bara en så liten sak som knoppbyte. Dessa knoppar var väldigt billiga också, 39 kr för 2 st.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Tisdag

Tyra

God morgon ♡

Andra dagen vabb för denna veckan och vi myser i soffan, jag och Tyra. Regnet smattrar utanför och det börjar bli dags att skruva upp värmen i huset eller tända första brasan i kaminen. Det blir lite småruggigt inomhus nu.

Mån kan vara rätt produktiv dessa vabbdagar ändå... igår ringde jag massa viktiga samtal när Tyra sov, började rensa i klädkammaren och sortera leksaker.

Idag står städning av badrummen samt fortsatt rensning av klädkammaren på agendan... men man vet aldrig om det är möjligt att uppnå, allt beror på hur länge Tyra sover eller om hon faktiskt kan leka en stund själv, annars är det svårt att hinna med nått över huvudtaget. Närhet är något hon kräver mycket, så kan man inte göra det med en arm och Tyra hängandes på den andra så får det helt enkelt vänta.

En hel del kaffe lär behövas idag, efter andra natten med lite sömn ♡

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer