Inte så kaxig idag...

Hej ♡

Igår var vi på planeringsdag med jobbet på Stenungsbaden. Trevlig dag med intressant och tänkvärd föreläsning, god mat, på tok för många drinkar och dans långt in på natten.

Sov väldigt gott men vaknade med ett mindre angenämt mående.

Mikael och barnen mötte upp mig i Kungsbacka vid 12-tiden och efter en tur till Willys och inhandlande av Alvedon 🙈 blev det en tur till SpaoBadbutiken som hade massor av erbjudanden på olika pooler och spabad... kanske har vi köpt både pool och spabad men det vet vi när offerten kommer 💦

Nedan kommer lite bilder från gårdagen ♡

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Lilla badrummet ♡

Husbygge
Vårt lilla badrum fick sig en uppfräschning med ny matta och lite nya växter häromveckan. Vitrinskåpet som vi egentligen tänkt ställa i det stora badrummet passade väldigt bra in här och får stå kvar för tillfället.


Vad mycket det gör med lite gröna växter som livar upp ♡ Snart är det dags att göra iordning det stora badrummet... åh så jag längtar! Badkar, hylla, matta, en bambubänk/stol/fåtölj om det får plats är drömmen också. Längtar tills det är klart och barnen också som älskar att bada 💦

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Dags att börja tänka på värmen...

Samarbete

//Inlägget är i samarbete med Bygghemma.se

God kväll alla fina!

Nu är hösten här på riktigt och både dagarna men framför allt nätterna börjar bli kallare. Det gör att vi får börja tänka lite mer framåt, hur vi bland annat ska värma oss denna höst och vinter. Blir det en så kall vinter som i fjol så behöver vi verkligen lägga manken till och ordna en riktigt bra värmekälla. Till huset får vi det varmt och skönt från både kamin och frånluftsvärmepumpen men till garaget har vi ännu inte fixat en bra värmekälla. Vår tanke är att använda garaget mer som förråd/förvaring, ha en plats att kunna bygga saker/måla möbler samt bygga ett litet hemmagym i en del av det.

Ska vi nu förvara saker i garaget samt kunna gå ut och träna, gå på crosstrainern eller bygga något behövs värme för att vi själva ska kunna vara där men också för att inte alla våra saker ska förfaras.

Vårt val har landat på en luft-luft värmepump då den kan hålla en bra och jämn temperatur men som inte kostar skjortan i varken inköp eller drift. Bygghemma har en uppsjö av olika luft-luft värmepumpar som jag verkligen kan rekommendera er att kolla in.

Det är lätt att man bara tänker på bostadshus när det gäller värmekällor men man får inte glömma de övriga byggnaderna man uppför eller har.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer