Sista mars

Familj

God kväll!

Söndag kväll, sista dagen på mars och vi har haft en härlig helg. Dagarna går i ett och kroppen är så där härligt trött efter att ha varit igång sedan tidig morgon och fått vara ute i solen i mååånga timmar. Skönt!

Vi tog oss en tur till lekplatsen innan det var dags för handling i förmiddags. 2/3 barn somnade i bilen på väg hem, helt utslagna. Eftermiddagen gick till att fixa ute, plantera om våra odlingar, så nya frön, fylla grus i väghålorna, pumpa cykeldäck, cykla, gå ut med hunden, plantera vårblommorna och göra fint vid entrén. Så skönt att äntligen kunna vara ute och fixa, greja och bara vara.

Så skönt också med ljuset! Nu går inte solen ner fören vid 20-tiden! Det kommer förändra mycket tidsmässigt på vardagarna... nu behöver vi inte stressa ut med Nellie direkt när vi kommer hem för att slippa gå ni beckmörker, såå skönt!

Ser ni vilken magnoliaknopp som håller på att brista ut i blom, vilken dag som helst nu! Våra japanska körsbärsträd håller även de knopparna på att brista. Jag är såå nyfiken på de träden, hur de kommer bli! Vi planterade två stycken träd i odlingslådor som är inbyggda i altanen. De köptes i höstas och jag måste erkänna att lite nervös över att de inte hunnit rota sig och överleva har funnits, men nu ploppar det upp massvis med knopp så trivs det gör dem nog. 🌸

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Hemma-hos-fotografering Freya

Fotografering

I söndags var jag hemma hos en av våra fina grannar, Maria och Patrik. I flera timmar hängde vi tillsammans, pratade, fikade, bebisgosade med lilla Freya och fotograferade.

Maria och Patrik håller på att renovera sitt hus och det blir helt fantastiskt fint. De har även en stor lada som de byggt om och gjort obeskrivbart fin. Där har Maria bland annat sin ateljé. Vårt mission för dagen var en liten fotografering med Freya, produktfotografering för ett företag där ladan blev en perfekt plats samt när Maria skapade i sin ateljé.

I detta inlägg bjuder jag på bilderna på lilla Freya ♡ Så otroligt fin och glad liten tjej!

Besök gärna Marias Instagram och kolla in alla fina konstverk hon skapar, magi!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Att möta solen

Fotografering

Veckan som varit har verkligen gått i ett. Förra helgen bestod av jobb på lördagen och sedan fotojobb på söndagen. De bilderna är klart värda ett eget inlägg så det kommer senare.

I söndags morse ställde vi (jag och syster) klockan på  05.30 för att kunna möta solen på ett berg med en kaffekopp i handen och kameran i den andra. Tråkigt nog var vi liiite sena och de vackraste färgerna var precis när vi kom fram, men så fint och underbar start på dagen. Lugn, frisk luft, gott kaffe och fantastisk känsla.

Bilderna nedan är både mina och syrrans.
Se och njut ♡

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer