Pooltankar och gofika

Husbygge, Tips/DIY
Det blev en mysig utflykt med hela familjen till Göteborg häromdagen. Det resulterade i ett besök hos Picard , som är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat. Det kanske låter knasigt, men åh så mycket goda maträtter och desserter de har! Vi köpte med oss ett gäng macarons i olika smaker, ett paket med små minihamburgare och ett paket med små vårrullar som tjejerna älskar. Vi tänkte äta lite hemmagjord tapas på fredag när min mamma och syster kommer på besök. Väl värt ett besök i denna butik om ni har vägarna förbi. Den ligger mittemot Saluhallen.

Några macarons var vi såklart tvungna att provsmaka på kvällen, ljuvligt goda!

På vägen hem svängde vi förbi Poolkungen där en gammal vän till oss jobbar. Vi vill så gärna ha en pool till nya huset, det skulle passa så bra in och hur lyxigt är det inte?!
Vi tänker att det är smidigast och billigast att anlägga poolen i samband med att huset byggs. Markarbetet behöver då inte dra iväg i kostnad när de ändå har maskiner på plats. Samt att man inte förstör tomten i efterhand med maskiner som ska köra över nylagd gräsmatta osv.

Vi fick många bra tips och synpunkter på vilken pool samt vilka tillbehör som är bra att ha. Nu är frågan bara vilken storlek som blir bäst.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229