Viktig dag i antågande...

Alva

Inför 4 års kalas

Dagen eller rättare sagt helgen som Alva väntat på sååå länge är äntligen här. Helgen då hon fyller 4 år och ska ha sitt första barnkalas.

Idag var vi iväg och handlade det sista inför kalaset, tallrikar, muggar, godispåsar och godis såklart =) En sväng till Gekås blev det medan Freja var i skolan, hon fick välja vad hon ville göra i morse - åka till skolan eller åka med oss - hon valde skolan som ni förstår.... det var ju en viktig dag där då alla barnen fick ta med en leksak och berätta om.

I alla fall tog vi oss en tur dit direkt efter lämning i morse, nästan allt är nu färdigt och vi är redo för kalaset imorgon... 23 barn kommer (!) så en lugn eftermiddag och kväll imorgon kommer det garanterat bli.

Några roliga nyheter angående bloggen har också anlänt idag.... jag ser verkligen fram mot att få dela dem med er senare!

Nu ska här packas godispåsar till fiskdammen!

Ha en fin fredag kära ni!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

S
S,
hej, efter en paus är nu veckans blogg igång startat igen. Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, skulle vara kul om du ville vara med. Kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30894282#comments
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229