Nya fransar

Tips/DIY

Fransförlängning

I lördags satte jag mig på pendeln och åkte in till Göteborg. Det var dags för fransförlängning. Tidigare i veckan sökte företaget Dermacell två fransmodeller till lördagens kurs i singelfransar. Det var några elever där som skulle få träna att sätta singelfransar och för det betalade jag en mindre summa.

Alltså det här med fransförlängning, det är ju så otroligt skönt och smidigt. Vakna upp och se hyfsat fräsch ut., hur bekvämt är inte det för en stressad 3-barns mamma? Jag trivs himla bra med fransförlängning, bara de inte blir för overkliga eller dramatiska. Då känner jag mig istället obekväm.

Skönhetskliniken Dermacell ligger på Köpmansgatan i Göteborg, bara ett stenkast från Brunnsparken. Det var lätt att hitta dit och väl inne på salongen blev jag väl bemött och erbjöds kaffe i väntrummet. Lugn musik ljöd från högtalarna och stämningen var lugn och behaglig.
Marselle som höll i kursen var mycket professionell och kunnig, hon gav eleverna ständig uppmuntran och en hjälpande hand när det behövdes. Jag kände mig väldigt trygg under hela behandlingen trots att jag var den första kunden någonsin för eleven. Hon var mycket lyhörd och noggran. Vi valde tillsammans med handledaren att 10 mm långa fransar i C-kurva skulle passa mig och mitt val bäst. Och nu efteråt kan jag bara hålla med! De är verkligen den bästa längden för mig.
Eleven var i början lite nervös och försiktig men efter några timmar (det tog sammanlagt 3,5 timme) blev hon mer och mer säker på sig själv men utan att bli slarvig.

Dermacell erbjuder förutom fransförlängning även behandling 3D-ögonbryn. Det är nått jag verkligen vill testa på senare... mina ögonbryn är ju fruktansvärda och de skulle verkligen behöva en hjälpande hand. Kolla in deras hemsida (www.dermacell.se ) för att se deras andra behandlingar. På deras Facebooksida söker de lite titt som tätt efter fransmodeller och det kan jag verkligen rekommendera att ställa upp på, så ett tips är att gilla deras sida!

Så snygga ögonbryn!

Detta inlägg är inget samarbete med företaget jag skriver om utan vill helt enkelt bara tipsa om en bra salong som är väl värt ett besök. Bilderna har jag lånat från Dermacell.se

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

lavidaenespana
lavidaenespana,
Så fina dem blir!!!
nouw.com/lavidaenespana
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229