Skäggets dag

Inlägget är i samarbete med Cedvard.se

Visste ni om att det är skäggets dag den 2 september?

Kanske en dag att fira om du har eller känner någon som har skägg. I samarbete med Cedvard vill jag upplysa er om deras otroligt fina och välsorterade webshop.

Cedvard.se har stort fokus på sina kunder och vilka produkter som de säljer i sin webshop. Produkterna är av högsta kvalité och det märks när man kikar runt inne i webshopen, den osar klass och lyx. Cedvard har ett brett sortiment med produkter som är anpassade för män och produkterna är handplockade för att garantera bästa kvalité.

Inför skäggets dag kan det kanske passa bra med en present till en skäggig vän. Här kan man finna allt från skäggoljor till balm och skäggshampoo.

Vill du istället hitta något annat som inte är skäggrelaterat finns det många olika sorters parfymer, hudvård som är anpassad för en mans hud och mängder av fina groomingverktyg som tvålar, borstar och rakknivar.

Hur fint är inte detta raksetet eller rakborsten, rakkrämen och tvålen? Perfekta presenter till en skäggig karl.

Ett av de varumärken som finns i webshopen är CREED. Företaget drivs i dag i sjunde generationen och har funnits i över 250 år, de är bland annat hovleverantörer till det brittiska kungahuset. Med stor noggranhet och perfektion tillverkar de parfymer och har sitt säte utanför Paris.

Deras toppsäljare är Creed Aventus som de beskriver ha en tidlös doft som tar oss tillbaka till kejsar Napoleons stortid. Cedvard.se är en av få auktoriserade återförsäljare av CREED i Sverige och ni finner många olika parfymer och tvålar hos dem.

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

S
S,
Visste inte att det var en dag, va roligt!😍
www.sandraboqvist.se
Tresmultron
Tresmultron,
Det finns speciella dagar för allt möjligt nu, haha. Alla anledningar att fira är bra anledningar 😉
nouw.com/tresmultron
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229