Vi har inte tid....

Sommaren är här, vi är lediga hela dagarna i flera flera veckor ( ok jag är ju ledig typ 1,5 år men men), vi har inte ett enda måste egentligen.... men ändå har vi inte tid till nått!! Dagarna bara rusar iväg och jag kommer knappt ihåg vad vi gjort.

Det bästa är ändå att bara vara... idag är vi bara hemma, bara är! Vi har ett uppdrag och det är att fixa lite inför morgondagens barnkalas, men det känns inte så betungande. Freja och Alva leker lite, bråkar lite och leker lite mer igen... snart är kl. 14 och vi bara njuter.

Idag jobbar även pappa Mikael sin sista dag innan 4 veckors ledighet... ska bli så skönt att vara hela familjen tillsammans i 4 veckor. Det har vi längtat efter.

Här är lite bilder från senaste veckan...

I tisdags hängde vi på stranden i Åsa, Gårda brygga närmare bestämt. En så mysig och fin liten strand med båthamn precis brevid, gräs för de som inte gillar sandstrand (JAG) och sand precis vid vattnet till flickornas glädje. En liten strandkiosk som sålde ljuvligt god smoothie. Vi var där då stora kusinen och hans vän var med på surfskola denna veckan och höll då till på den stranden några dagar.

En annan kväll i veckan (onsdag tror jag) hade de en helikopter på Stråvalla strand där man mot betalning fick åka en tur runt nejden... vi nöjde oss med att titta på helikoptern från marken, men häftigt var det ändå.

Nedan ser ni den vackra utsikten vi har varenda dag vi går rundan med Nellie... Jag har i två dagar nu fått gå med Nellie och Tyra då tjejerna stannat hemma med morfar. Så skönt att få börja dagen med en promenad och till denna vy, vem kan klaga! Till och med vackert när det är mulet ;)

På tal om att tiden bara försvinner... igår var vi på lekplatsen med vännerna Neo, Casper, Novalie (Alla i samma ålder som Freja, Alva och Tyra) och deras mamma Sofia som är så härligt underbar. När vi chockat upptäcker att vi varit där i närmare 3 timmar och det känns som bara en timme gått vet man att man har roligt. Det lustiga var när vi packat ihop oss och står där vid Novalies och Tyras vagnar försvinner ännu en timme... Så totalt var vi på lekplatsen i 4 timmar och barnen var egentligen inte redo att åka hem än utan hade gärna stannat några timmar till. Underbart!

Kram Johanna?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229